‘Antrada Parking samen met Rendon’

27 oktober, 2016


AntradaCars

Met Antrada Parking gaan wij per 1 november een samenwerking aan met Rendon onderhoudsgroep. Het doel van deze samenwerking: de klant nog beter voorzien van haar behoeftes! Wij streven ernaar om alle vragen rondom parkeergarages op te pakken en de klant zo effectief mogelijk te bedienen.

Met onze jarenlange ervaring in de praktijk weten wij dat het onderhouden van een parkeergarage erg belangrijk is. Samen met Rendon onderhoudsgroep bieden wij nu een All-in service pakket aan. Dit pakket bestaande uit 3 controle momenten, zorgt voor veiligheid omtrent parkeergarages. Ten eerste voeren wij het onderhoud van elektronische installaties uit, dit kunnen bijvoorbeeld alarm, camera (CCTV) en intercom installaties zijn. Ook onderhouden wij schuif, loop en/of draaipoorten, hydraulische verkeerspalen, slagbomen, speedgates en diverse toegangscontroles. Vervolgens krijgt de parkeergarage een algemene veiligheidscheck en sluiten onze E-monteurs af met een bouwkundige inspectie.

Rendon staat met haar core business in de top 10 van onderhoudsbedrijven in Nederland. Gespecialiseerd in onderhoud en renovatie zien wij met Rendon een rooskleurige toekomst in waar wij parkeergarages kunnen voorzien van alle mogelijke vragen.

 

‘Met Rendon gaan wij een markt bedienen waarbij onderhoud een onmisbare factor is. Veel parkeergarage eigenaren zijn onvoldoende op de hoogte van de essentie van onderhoud, ik bezoek klanten graag om ons aanbod nader toe te lichten.’

Arjan in't Veld

Algemeen directeur, Antrada Parking