Havenvoorzieningen

 

Het inrichten en beveiligen van havens is bij ons in vertrouwde handen. Of het nu om een containerterminal, scheepskade, scheepswerf of plezierjachthaven gaat, Antrada Maritiem heeft de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Wij kunnen turnkey oplossingen bieden. Havens maken een enorme ontwikkeling mee op het gebied van energievoorziening, veiligheid en digitalisering. Antrada Maritiem weet alles van jachthaventechniek en alle komende innovaties. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Beveiliging in de jachthaven

Het optimaal inrichten van de beveiliging is per jachthaven, scheepswerf, containerterminal of scheepskade verschillend. Daarom is het raadzaam om samen met specialist Antrada Maritiem te inventariseren waar de zwakke plekken in de beveiliging zitten. Op basis van de International Ship and Port facility Security Code (ISPS-code) bepalen we samen het beveiligingsplan en met welke maatregelen dit ingevuld kan worden. Mogelijkheden zijn o.a. camerasysteem met doormelding, toegangscontrole met schuif- of draaipoort, intercomsysteem of zelfs een informatiemanagementsysteem. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Energievoorzieningen voor jachthavens

Onze ‘Energy Electra zuil’ levert stroom aan meerdere jachten. Deze zijn geschikt voor vier stopcontacten en zijn uit te breiden tot maximaal acht. De modern vormgegeven behuizing is robuust en gemaakt van onderhoudsarm roestvast staal (RVS) voor extra bescherming tegen extreem weer en vandalisme. De zuilen zijn ook verkrijgbaar in aluminium.

Voor de recreant zijn de zuilen eenvoudig te bedienen. Als exploitant van de jachthaven kunt u verschillende programma’s instellen die betrekking hebben op tarieven, stroomhoeveelheden, tijdsduur etc. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Drinkwater voor jachthavens

Gezond drinkwater is onmisbaar voor de vakantieganger en daar wil men niet al te ver voor lopen. De waterdrinkzuilen van EMS-Water zijn uitermate geschikt voor jachthavens. De zuilen zijn gemakkelijk te bedienen door de eindgebruikers door middel van een muntautomaat. Ook andere betalingsvormen zijn mogelijk. Als exploitant van de jachthaven of campercomfortplaats heeft u verschillende opties om tarieven, omzet en verbruik te monitoren. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!