Het beveiligingen van jachten en schepen is onze specialiteit. Of het nu om brandbeveiliging aan boord gaat of om inbraakbeveiliging op uw schip. Ook leveren wij vaste of tijdelijke toegangscontrole voor schepen en jachten.

Brand

De laatste jaren is veiligheid aan boord van schepen een belangrijk aandachtspunt geworden voor scheepswerven, reders, exploitanten en pleziervaarders. Als er midden op zee brand uitbreekt op een schip, dan zijn de mogelijke gevolgen niet te overzien. Ook tijdens de bouw of verbouw van een jacht of schip is het belangrijk om de brandveiligheid aan boord goed te regelen. Wij werken hiervoor met draadloze ‘point to point’ melders die een redundant netwerk opbouwen en zo ten alle tijden meldingen versturen.

Antrada Maritiem biedt oplossingen voor optimale brandveiligheid aan boord van schepen. Bemanning, bouw-, onderhoudspersoneel en bezittingen worden beschermd; de buiten bedrijfstelling wordt tot een minimum beperkt. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Inbraak

Bij de aankoop van een jacht doet u een grote investering. Het bouwen van een jacht is een vak apart en daar zijn de scheepsfabrikanten in gespecialiseerd. Waar vaak minder aandacht voor is, is hoe inbraak in een jacht voorkomen kan worden. Inbraakbeveiliging tegen mogelijke inbrekers gaat bij jachten of andere grote schepen meestal niet verder dan een goed slot op de deur. Antrada Maritiem maakt samen met u een beveiligingsplan zodat uw schip beveiligd is tegen inbraak. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Toegang

Toegangsbeheer is in veel situaties vereist. De belangrijkste doelstelling van toegangsbeheer is het gedefinieerd toegang verlenen van bepaalde personen tot een bepaalde ruimte, in dit geval een jacht of delen van een jacht. Daarnaast wordt van toegangsbeheer verlangd dat het achteraf mogelijk is na te gaan wie, op welk tijdstip, waar aanwezig is geweest. De toegangscontrolesystemen die Antrada Maritiem voert, zijn speciaal voor deze doelstelling/ deze toepassing ontwikkeld.

Kenmerken van deze systemen zijn intelligente toegangscontrole met bezoekers- en aanwezigheidsregistratie, optimale integratie met inbraakcentrale en videoapparatuur, complete managementinformatie, modulaire opbouw, systeemuitbreiding zonder investeringsverlies, gebruikersvriendelijke interfaces, naadloze aansluiting op bestaande netwerkinfrastructuren (TCP/IP protocol) en locatieonafhankelijk en mogelijkheid tot koppeling met het camera systeem aan boord.

Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!