Bent u op zoek naar die heerlijke beleving die het varen op een zeiljacht geeft? Dan is het volgen van een vaarcursus, safetytraining of teambuilding echt iets voor u. Op ons nieuwe zeiljacht Hanse 388 La Parra leert u alle kneepjes van het zeilen met de modernste apparatuur en geniet u van het rustgevende effect van watersport.

teambuilding_zeilen_antrada_zeeland_zuidholland-1

Vaarcursus

Leren zeilen en navigeren, direct het water op voor een mooie zeiltocht. Tijdens deze praktische cursus leert u het principe van zeilen en hoe te handelen in specifieke situaties op het water. Een heerlijke combinatie van leren én genieten van het mooie leven op het water. Bepaal samen met onze enthousiaste CWO gecertificeerde instructeurs de datum en tijden van uw cursus. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Safetytraining

Leer tijdens een zeiltrip omgaan met veiligheid aan boord én leer de nieuwste navigatie- en beveiligingsapparatuur te bedienen. Ondertussen geniet u van het mooie leven op het water. De exacte inhoud, opzet en duur van de training wordt vooraf gezamenlijk bepaald. Een en ander is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Teambuilding zeilen

Zeilen is een ideale vorm van teambuilding. Je zit gezamenlijk met teamgenoten, collega’s of vrienden op de zeilboot en werkt actief samen aan één doel: het schip goed laten zeilen. Tel daarbij op: de wind door je haren, de zon op je gezicht en het geluid van het water. Het zorgt voor een fris hoofd! Teambuilding zeilen staat voor actief samenwerken, uitdaging en plezier op het water. Bekijk ons programma via onderstaande button.

Wilt u maatwerk? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!