Bent u op zoek naar die heerlijke beleving die het varen op een zeiljacht geeft? Dan is het volgen van een vaarcursus, safetytraining of teambuilding misschien echt iets voor u. Op ons nieuwe zeiljacht Hanse 388 La Parra leert u alle kneepjes van het zeilen met de modernste apparatuur en geniet u van het rustgevende effect van watersport. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Vaarcursus

Leren zeilen en navigeren, direct het water op voor een mooie zeiltocht. Tijdens deze praktische cursus leert u het principe van zeilen en hoe te handelen in specifieke situaties op het water. Een heerlijke combinatie van leren én genieten van het mooie leven op het water. Bepaal samen met onze enthousiaste CWO gecertificeerde instructeurs de datum en tijden van uw cursus. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Safetytraining

Leer tijdens een zeiltrip omgaan met veiligheid aan boord én leer de nieuwste navigatie- en beveiligingsapparatuur te bedienen. Ondertussen geniet u van het mooie leven op het water. De exacte inhoud, opzet en duur van de training wordt vooraf gezamenlijk bepaald. Een en ander is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Teambuilding zeilen

Zeilen is een ideale vorm van teambuilding. U en uw teamgenoten, collega’s of vrienden zitten gezamenlijk op de zeilboot en moeten actief samenwerken om het schip goed te laten zeilen. Daarnaast heeft de aanwezigheid van zon, wind en water een verfrissende werking op onze gasten. Teambuilding zeilen staat voor actief samenwerken, uitdaging en plezier op het water. De inhoud, opzet en duur van de teambuilding wordt samen met u bepaald. Voor meer informatie en prijsaanvraag mail naar info@antrada.nl.

Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!